Elektra

Elektra

Elektrotechniek is de hoofdactiviteit van Lammertink Wierden. Het aanleggen, renoveren en onderhouden van uw elektrotechnische installatie, Lammertink-Wierden is in elke situatie thuis. Onze monteurs zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en duurzaamheid. Of het nu gaat om elektrotechniek, installatietechniek of problemen met uw stroomvoorziening. Zij kunnen u altijd helpen met een technisch hoogwaardige invulling van uw vraag. Daarnaast werken wij uw elektrotechnische eisen en wensen uit naar een financieel haalbaar plan.

Ondanks eigen opvattingen en creatieve ideeën beseft Lammertink als geen ander dat alles wat zij bedenken, ontwerpen en maken geen vrij werk is, maar door u gebruikt moet worden. Zij is er echter van overtuigd dat dit gebruik door haar inbreng wint in kwaliteit. Kwaliteit die wordt bepaald door vorm, inhoud en functionaliteit.

De afgelopen jaren voerde Lammertink Wierden projecten uit voor winkelcentra, woningbouw, luxe woningbouw, garagebedrijven, gemeentehuizen, parkeergarages, industriële installaties, kantoren en woningbouw. Ook werkt SnoWi Elektrotechniek samen met verschillende organisaties zoals bouworganisaties, woningbouwcorporaties, organisaties in de gezondheidszorg, makelaars, (hoge)scholen, banken en garagebedrijven.

Ook voor particuliere klanten is Lammertink Wierden de juiste partner. Wij kunnen al uw elektraklussen, groot of klein, tot in perfectie uitvoeren. Het onderhoud en beheren van uw elektrische installaties is bij Lammertink-wierden in vertrouwde handen.

Bij het plaatsen van een elektrotechnische installatie houdt Lammertink-Wierden rekening met de huidige en toekomstige wensen en behoeften van de gebruiker. Denk hierbij aan betrouwbaarheid, onderhoudsvriendelijkheid, laag energieverbruik, flexibiliteit en toekomstige innovaties en ontwikkelingen.