Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Inbraak detectie

Het installeren van een inbraakdetectie-systeem vormt een goede basis om uw pand te beveiligen. Een inbraakdetectie-systeem zorgt ervoor dat er direct, via de alarmcentrale, een door u op te geven contactpersoon of bewakingsdienst naar de plaats van de inbraak wordt gedirigeerd. Tot het totale beveiligingsplan behoren ook preventieve en risicobeperkende maatregelen van bouwkundige en organisatorische aard, zoals deskundig gemonteerd hang- en sluitwerk, een goed sleutelbeheer en compartimentering van waardevolle zaken in b.v. een kluis. Lammertink-Wierden kan u hierin van een gedegen advies voorzien.

Specifieke toepassingen

Verschillende situaties vragen om verschillende manieren van beveiligen. Naast het installeren van een alarmsysteem zijn er verschillende aanvullingen mogelijk. U kunt uw winkel, bedrijf of organisatie ook extra beveiligen met bijvoorbeeld een mistgenerator. Bij een eventuele inbraak wordt dan een ruimte waarin b.v. de kluis is geplaatst binnen enkele seconden vol mist gezet. Het zicht neemt hierbij zover af dat je letterlijk geen hand voor ogen meer kunt zien. Inbrekers worden hierdoor gedesoriënteerd en zullen het al snel opgeven. Ook kunnen ze de uitgang moeilijk vinden wat de pakkans vergroot. De gebruikte stoffen zijn uiteraard niet schadelijk voor de mens.

Inbraakdetectie bosch

Onze bekroonde inbraakdetectie sensoren maken gebruik van geavanceerde technologie op het gebied van bewegingsdetectie en bieden u maximale bescherming tegen inbraak in uiteenlopende panden, terwijl ze dure ongewenste alarmen reduceren. Ze bieden ongeëvenaarde signaalverwerking en zijn daarnaast ook nog eens zeer betrouwbaar en stijlvol ontworpen. De inbraakdetectoren van de Professional Series gebruiken de revolutionaire technologie voor koppeling van sensorgegevens en voldoen volledig aan de huidige EU-regelgeving. Het productengamma bevat tevens innovatieve inbraakcentrales die aan al uw eisen voldoen.

Particulier inbraakbeveiliging

Naast het beveiligen van uw winkel, bedrijf of organisatie beveiligen wij ook particulieren. Wilt u uw huis laten beveiligen? Neem dan contact met ons op, en wij helpen u graag verder!