Intercom installaties

Intercom installaties

Een veilig idee! Met een eenvoudige druk op de knop geeft u toegang aan gewenste bezoekers. Lammertink-Wierden verzorgt de installatie van eenvoudige deurtelefonie met conventionele bekabeling tot en met een geavanceerd communicatiesysteem voor woon- en werkomgeving. Ons aanbod voorziet in totaaloplossingen in deurtelefonie – en deurvideo installaties.

Video intercom installaties

Video intercom installaties worden toegepast in entrees van appartementen complexen portieken of kantoren Deze installaties geven een stukje toegevoegde waarde ten opzichte van de intercom installaties omdat hier zichtbaar wordt aangetoond wie zich in de entree bevind en waarna u kunt bepalen of u deze persoon toegang tot het pand wilt verlenen door middel van het ontgrendelen van de entree deur. Deze video intercom installaties kunnen worden uitgevoerd met een zwart/wit of kleuren lcd scherm gecombineerd met een hoorn ten behoeve van de luister en spreek verbinding. Wij zijn door ruime ervaring vakkundig in het onderhouden of vervangen van diverse video intercom systemen van diverse fabrikanten zoals Comelit, Urmet, Siedle, Atea, Ericson.

– Het aanbrengen van analoge en digitale video intercom installaties in woningen, kantoren, portieken en appartementen complexen inclusief de eventueel benodigde bekabeling.

– Het onderhouden van bestaande video intercom installaties

– Het verhelpen van storingen in bestaande analoge en digitale video intercom installaties.

– Het aanbrengen van de benodigde bekabeling.

– Wij verzorgen alle typen intercom-installaties voor bijvoorbeeld flats, portiekwoningen, artsenpraktijken, toegangspoorten etc..

– Deze installaties kunnen uiteraard gecombineerd worden met een automatische deur- of hekopener, al dan niet voorzien van een videofunctie