Loodgieterswerk

loodgieterswerk

Van klein tot grootschalige woningbouw en utiliteitsbouw zijn wij werkzaam voor diverse vaste aannemers uit de regio. Wij realiseren riolering, hemelwater, zink en loodwerk, waterleiding, gasleiding en het sanitair.
Het loodgieterswerk is vanaf de leidingen in de fundering tot en met de afmontage van het sanitair. Ook in het burgerwerk hebben wij een groot klantenbestand en bent u altijd welkom voor uw loodgieterswerkzaamheden.

Loodgieterswerk is een breed begrip, op deze website proberen wij uiteen te zetten wat wij voor u kunnen doen.

De monteur

Onze monteurs zijn allround opgeleid. Ook voor loodgieterswerk, het werk aan de leidingen die ervoor zorgt dat u kunt koken, douchen, verwarmen en koelen, draaien ze hun hand niet om. Ook hier geldt: voor alles is een oplossing.

Waterleiding en riolering

Water zorgt er voor dat u lekker kunt koken of douchen, maar moet ook worden afgevoerd. Bij ondeskundige reparaties of veranderingen aan de waterleidingen of riolering kan er een lekkage of verstopping ontstaan. Wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om uw waterleiding en riolering professioneel aan te pakken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Met gebruik van zowel traditionele systemen (koper of PCV) als professionele en duurzame systemen (Uponor kunststof).