Sanitair

Sanitair

In utiliteit- en nieuwbouwwoningen worden veel verschillende eisen gesteld aan de installaties. Van eenvoudige kleinschalige tot grote complexe projecten. In alle gevallen kan Lammertink-Wierden u terzijde staan met hoogwaardig installatiewerk en dito advies. U mag erop rekenen dat wij u kundig en kritisch adviseren over de installatie zoals die is voorgesteld.

Staat u voor de uitdaging uw badkamer of toilet praktisch en mooi in te richten? Wij weten hoe lastig het is om dan de goede keuzes te maken. Daar helpen wij u graag bij.

Eerst maken wij in overleg met u een afspraak bij een showroom. Hier kunt u op uw gemak de allernieuwste producten en designs bekijken op het gebied van baden, douches en douchecabines, wastafels, kranen, accessoires en meubels.

In de showroom vindt u ook een ruim assortiment tegels en state-of-the-art sanitair als whirlpools, stoomcabines en sauna’s. Als u een keuze heeft gemaakt dan brengen wij met behulp van computeranimaties de inrichting van uw badkamer of toilet in beeld. U weet altijd waar u financieel aan toe bent, wij geven u een schriftelijke offerte van de te maken kosten.