Stofzuiger installatie

Stofzuiger installatie

Centrale stofzuiger installatie

Met een centrale stofzuiger installatie is stofzuigen niet alleen zeer comfortabel, maar ook goed voor het milieu. Tevens kunt u voortaan sneller, schoner en comfortabeler stofzuigen. Een centrale stofzuiger installatie heeft geen normale motor. De unit heeft namelijk een by-pass motor. De centrale stofzuiger installatie is op een centrale plaats gepositioneerd.

Er zijn veel voordelen te noemen die voor een centrale stofzuiger installatie pleiten. Belangrijk om te noemen zijn in ieder geval de eigenschappen met betrekking tot gezondheid en kindvriendelijkheid.

Astma

Doordat er bij het zuigen met een centrale stofzuiger installatie praktisch geen turbulentie en totaal geen bacterieverspreiding ontstaat is het voor een astma patiënt mogelijk om zelf te kunnen stofzuigen. Als de ontwikkeling van een allergie in het eerste levensjaar van een kind voorkomen kan worden, kan het afweersysteem van een kind zich beter ontwikkelen.

Voordelen Centraal Stofzuig Systeem

Sneller en Schoner

Gemiddeld 30% tijdwinst en een veel betere dieptereiniging door toepassing van zware turbinemotoren.

Comfort

U draagt alleen een lichtgewicht slang. U hoeft geen stofzuiger meer te duwen, trekken of dragen. Beschadigingen aan drempels, deuren en meubilair behoren tot het verleden.

Fluisterstil

Het geluid en onaangename geurtjes zijn met de motorunit buiten het woongedeelte geplaatst.

Milieu

U bespaart 30% aan tijd en energie en zorgt voor een gezond binnenmilieu.

Duurzaam

U bespaart zich de aanschaf van vele gewone stofzuigers.

Gezondheid

U verwijdert, in tegenstelling tot een gewone stofzuiger, de bacteriën en huismijt uit de leefruimte. Geen fijnstof en bacteriën meer in Uw longen door stofzuigen. Dit is ook belangrijk voor astma patiënten