Wat doen wij

lammerinkhybride warmtepomp Elga
HYBRIDE WARMTEPOMP
Techneco ontwikkelde een oplossing die even simpel als doeltreffend is: de Elga hybride warmtepomp, een slimme modulerende warmtepomp die samenwerkt met een (bestaande) HR-ketel of stadsverwarming. Bovendien kan de Elga naast verwarmen in de winter de woning in de zomer koelen. De Elga zorgt met haar aantrekkelijke terugverdientijd voor een opmars van de energiezuinige woning!  Bereken hier uw besparing besparing.
LEES MEER
Loria warmtepomp
LORIA WARMTEPOMP
Aangename warmte in de winter, verfrissende koeling in de zomer en warmwatercomfort. Dat kan met de Loria lucht/water warmtepompen van Techneco. Deze warmtepompen halen warmte uit de buitenlucht waarmee uw woning in de winter verwarmd kan worden. In de zomer kan de Loria koelen, zodat de woning ook een aangename temperatuur behoudt.  Bereken hier uw besparing.
LEES MEER
ZONNEPANELEN
Duurzame energie helpt klimaatverandering tegen te gaan en voorkomt dat energie ‘op’ raakt. Een manier om te besparen op elektrische energie is het plaatsen van zonnepanelen.
LEES MEER
AIRCO INSTALLATIE
Airconditioning is op veel werkplekken een niet meer weg te denken gemak. Lammertink-Wierden levert airconditioning systemen met de nieuwste inverter technologie in warmtepomp en cooling-only uitvoeringen.
LEES MEER
CV INSTALLATIE
Bij aanschaf van een CV installatie maken wij vooraf een warmteverliesberekening, per te verwarmen ruimte. Op basis hiervan kunnen de juiste radiatoren worden gekozen.
LEES MEER
LED VERLICHTING
Juiste verlichting heeft een grote invloed op onze gezondheid en gemoedsinstelling. Daarom is de juiste verlichting zo belangrijk in de woonkamer. Ook hier is ledstrip verlichting bijzonder goed toe te passen.
LEES MEER
DATA INSTALLATIES
Een stabiele en duurzame data-installatie is in deze tijd van steeds zwaarder wordende ICT-toepassingen een noodzakelijke basis in uw bedrijf. Lammertink-Wierden legt data en telecomnetwerk infrastructuren aan. Hoe klein of groot deze ook moet zijn.
LEES MEER
BRANDMELDBEVEILIGING
Een brandmeldinstallatie kan een beginnende brand in een vroegtijdig stadium ontdekken, lokaliseren en alarmeren, waardoor het bestrijden ervan tijdig kan plaatsvinden en er maatregelen getroffen kunnen worden om schade voor de mens en uw pand te beperken.
LEES MEER
INBRAAKBEVEILIGING
Het installeren van een inbraakdetectie-systeem vormt een goede basis om uw pand te beveiligen. Een inbraakdetectie-systeem zorgt ervoor dat er direct, via de alarmcentrale, een door u op te geven contactpersoon of bewakingsdienst naar de plaats van de inbraak wordt gedirigeerd.
LEES MEER
LOODGIETERSWERK
Van klein tot grootschalige woningbouw en utiliteitsbouw zijn wij werkzaam voor vaste aannemers uit de regio. Wij realiseren riolering, hemelwater, zink en loodwerk, waterleiding, gasleiding en het sanitair.
LEES MEER
LICHT- EN KRACHTINSTALLATIES
Een goed 230 / 400V systeem is de basis voor uw bedrijfsvoering of woongenot. Storingen daarentegen, veroorzaken veel ongemak. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn van essentieel belang.
LEES MEER
INTERCOM INSTALLATIES
Een veilig idee! Met een eenvoudige druk op de knop geeft u toegang aan gewenste bezoekers. Ons aanbod voorziet in totaaloplossingen in deurtelefonie – en deurvideo installaties.
LEES MEER
STOFZUIGER INSTALLATIE
Met een centrale stofzuiger installatie is stofzuigen niet alleen zeer comfortabel, maar ook goed voor het milieu. Tevens kunt u voortaan sneller, schoner en comfortabeler stofzuigen.
LEES MEER
SANITAIR
Staat u voor de uitdaging uw badkamer of toilet praktisch en mooi in te richten? Wij weten hoe lastig het is om dan de goede keuzes te maken. Daar helpen wij u graag bij.
LEES MEER
GAS INSTALLATIES
Op het gebied van gas verzorgen wij de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van gasinstallaties ten behoeve van CV-installaties, warmwatervoorzieningen en keukenaansluitingen.
LEES MEER
STORINGEN
Het is altijd vervelend als er door een storing bepaalde werkzaamheden niet door kunnen gaan. Daarom kan Lammertink-Wierden hulp en oplossingen bieden waar dit nodig is. Ook voor particulieren zijn wij bereikbaar voor storingen.
LEES MEER
VERLICHTINGSTECHNIEK
Onder verlichtingstechniek wordt verstaan alle technieken, bedoeld om licht te beïnvloeden. Dit omvat, naast het verlichten van binnen- en buitenruimten en het besturen van kunst- en daglicht, de signalering door licht.
LEES MEER
ELEKTRA
Elektrotechniek is de hoofdactiviteit van Lammertink Wierden. Het aanleggen, renoveren en onderhouden van uw elektrotechnische installatie, Lammertink-Wierden is in elke situatie thuis.
LEES MEER