Loria warmtepomp

Installeer de Loria warmtepomp i.p.v. een cv-ketel

Aangename warmte in de winter, verfrissende koeling in de zomer en warmwatercomfort. Dat kan met de Loria lucht/water warmtepompen van Techneco. Deze warmtepompen halen warmte uit de buitenlucht waarmee uw woning in de winter verwarmd kan worden. In de zomer kan de Loria koelen, zodat de woning ook een aangename temperatuur behoudt.  Bereken hier uw besparing.

Besparing en comfort

Met de Loria lucht/waterwarmtepompen kiest u voor een comfortabele en duurzame totaaloplossing om uw woning te verwarmen, te koelen en het tapwater te verwarmen. Hierdoor kunt u enorm besparen op uw energiekosten.
De warmtepomp kan gecombineerd worden met verschillende warmteafgiftesystemen, zoals radiatoren, vloerverwarming en ventilator-convectoren. Als gekozen wordt voor een model met ingebouwd of extern boilervat zal de Loria ook op een duurzame manier de verwarming van het tapwater verzorgen.

Hoe werkt een warmtepomp

Hoe werkt een warmtepomp Een warmtepomp onttrekt energie uit de buitenlucht, de bodem of het grondwater en gebruikt deze warmte om een woning te verwarmen en van warm tapwater te voorzien. In de zomer kan de warmtepomp de woning koelen door het systeem om te draaien en koude aan de woning toe te voegen. Het enige wat nodig is, is elektriciteit om de pomp draaiende te houden. De benodigde energie die dit kost is ongeveer een kwart van de energie die de warmtepomp levert. Daarmee is de warmtepomp de meest energiezuinige manier om een woning te verwarmen of te koelen.

Gasloos vanaf € 2.950,-!

Is de Loria warmtepomp duur? Op dit moment zeker niet. De overheid stimuleert de toepassing van warmtepompen met een behoorlijke subsidie. Met slechts een investering van € 2.950,- inclusief btw en ISDE-subsidie (exclusief installatiekosten) heeft u al een Loria lucht/water warmtepomp in huis. U zou zelfs uw gasaansluiting op kunnen zeggen, wat een extra verlaging van de vaste lasten oplevert!

Besparingen

Naast de besparing op het vastrecht van een gas- of stadsverwarmingsaansluiting gaat u vanaf de installatie van uw warmtepomp alleen nog maar elektriciteit gebruiken. Indien u al een aantal isolerende maatregelen hebt doorgevoerd kunnen de maximale aanvoertemperaturen in de winter lager zijn en zal de besparing op de energierekening nog hoger oplopen.

Verbetering energielabel van uw woning

Door te investeren in een duurzame oplossing woont u schoner. U heeft veel minder fossiele brandstoffen nodig en de CO2 uitstoot van uw woning wordt daarmee aanzienlijk lager. Met de Loria lucht/water warmtepomp zal het energielabel van uw bestaande woning dan ook aanzienlijk verbeteren.

Meer informatie

Bekijk hier de volledige brochure voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op. Tevens kunt u hier uw besparing berekenen of vrijblijvend een offerte aanvragen.
Loria warmtepomp